Mentálhigiénés tanácsadás

Pszichológus szakembereink által kidolgozott módszerekkel segítjük a tehetség és a lelki egészség fejlesztését.

Forrás: shutterstock.com

Célunk azoknak a lelki és mentálhigiénés potenciáloknak a megtalálása és szakszerű fejlesztése, amelyek segítségével egy kiegyensúlyozott, célokat megfogalmazni tudó generációt segítünk a felnőttéválásban. Az egészségfejlesztés területén kiegészítjük a testi egészség fejlesztését a lelki tanácsadással.

A sportanalitika területén a sportpszichológiában jártas szakembereink segítik az egyéni és csapat szintű célok megfogalmazását és elérését, túlszárnyalását. Igény esetén segítjük a motivációs nehézségekkel és teljesítményszorongással küzdő sportolókat, csapatokat.

Mentális és életmódbeli állapotfelmérő, az egyéni egészségmegőrzést célzó – orvosok, pszichológusok, mozgásszakemberek, dietetikusok által összeállított –on-line kérdőívrendszerünk középpontjában a serdülők és fiatal felnőttek magatartásváltozását, valamint személyiségfejlődését támogató pszichológiai eszközök állnak.

A tanácsadás megrendelésével és  a további részletekkel lépjen kapcsolatba munkatársunkkal, Frank Róberttel a mental@vitaspot.hu címen!