Sportanalitika

A sportanalitika egy olyan tudományos eszköz, ami a mérés, adatfeldolgozás, kiértékelés, tanácsadás és döntés lépéseinek komplex vizsgálatával elősegíti a sportágválasztástól kezdve a versenysportig a sporttal foglalkozók egyéni és csapatszintű fejlődését, ill. a sportvezetők szakmai, vezetői és döntéshozatali munkáját.

A DinamIT Informatika Kft. által tervezett és megvalósított VITASPOT® termékcsalád sportanalitikai modulja egy olyan felhő alapú szolgáltatásként igénybe vehető szakértői rendszer, amely az építőkockákhoz hasonló módon, a felhasználó igényei szerint összerakható elemekből áll.

Alkalmazási területei között szerepelnek az egyéni és csapatsportok, a tömegsport, a diáksport és a sportágválasztás, az utánpótlás-nevelés és -kiválasztás, a versenyfelkészülés, valamint a versenyek eredményeinek kiértékelése.

A kiválasztott modul(ok) megrendeléséhez, valamint a további részletekért forduljon munkatársunkhoz, Molnár Attilához a sport@vitaspot.hu címen!

OPCIONÁLIS MODULOK

Táplálkozástudományi, életmód modul

Orvosok és dietetikusok szaktudására támaszkodva kialakított, elektronikus táplálkozási napló, amely egyének és csoportok étkezésének nyomon követését is lehetővé teszi.

Plug ’n’ play

Szolgáltatásaink elemei szabadon összekapcsolhatók külső eszközökkel a minél kényelmesebb és pontosabb adatbevitel érdekében.

Rehabilitáció, mozgásfejlesztés, koreográfiatervezés

Az emberi testet az ízületekkel, azok mozgatási szögeivel és mozgáshatáraival vizuálisan megjelenítő számítógépes, sportanalitikai szoftver.

Tudástár

Hiteles, lektorált, közérthető cikkek, videók, edzéstervek, receptek segítik az egyéni célok elérését.

Interaktív edzősegéd

Az életkori sajátosságokat figyelembe vevő oktató rendszer, amely interaktív elektronikus könyvből és táblagépes alkalmazásból áll.