Bemutatkozás

A VITASPOT® márkanév 2012 óta a DinamIT Informatika Kft. hivatalosan bejegyzett védjegye az Európai Unió egész területén. A DinamIT Informatika Kft. a saját maga által fejlesztett termékeit és szolgáltatásait VITASPOT® márkanéven forgalmazza.

A DinamIT Informatika Kft. missziója a családok – mint a jövő generációját meghatározó legfontosabb társadalmi egység – életminőségének javítása, valamint egészségesebb életvitelének támogatása. Mindezt kizárólag a bizonyítékokon alapuló orvostudomány, sporttudomány, pszichológia, táplálkozástudomány eredményeinek felhasználásával létrehozott, tetszőlegesen variálható, szolgáltatások újszerű, a 21. századnak megfelelő formában megvalósított informatikai rendszerének kialakításával érjük el.

A “vitaspot” szó a vitalitás és a spot szóból ered. A vitalitás szó életerőt jelent, a spot szó pedig ebben az értelemben a valamire való rávilágítást, koncentráltságot jelenti. A VITASPOT® márkanév az életerőt teszi központi témájává.

Portfólió

Sportanalitika

A sportanalitika egy olyan tudományos eszköz, ami a mérés, adatfeldolgozás, kiértékelés, tanácsadás és döntés lépéseinek komplex vizsgálatával elősegíti a sportágválasztástól kezdve a versenysportig a sporttal foglalkozók egyéni és csapatszintű fejlődését, ill. a sportvezetők szakmai, vezetői és döntéshozatali munkáját.
(tovább…)

Z-gen

A Z-generációra jellemző magatartásminták alapján az orvosi, pszichológiai, táplálkozástudományi és sporttudományi kutatásaink eredményeit felhasználva egy, a fiatalok egészségvédelmét szolgáló és szokásait felmérő weboldalt fejlesztettünk. (tovább…)

Közösségi háló

Tematikus zárt felhasználói csoport (“social hub”), ahol a felhasználók a saját “műszerfalukon” keresztül tarthatnak kapcsolatot egymással,  tematikus csoportokba,  csapatba, osztályba szervezhetők. (tovább…)

Egészségügyi prevenció

Olyan előfizetői csomagokat kínálunk, amelyek különböző egészségi állapotokat, betegségeket érintenek, ezek feltárásában, megelőzésében vagy kezelésében is segítenek. (tovább…)

Táplálkozási napló

A táplálkozási napló lényege, hogy a kitöltő tükörként szembesül saját táplálkozási szokásaival, esetleg életritmusával, a táplálékokra adott válaszreakcióival; ez az önnevelés egyik eszköze is, de egyben a dietetikussal való konzultáció alapja is. (tovább…)

Adattárház

A Z-generációhoz tartozó fiatalok életmódbeli szokásaival, testi és lelki egészségi állapotával, céljaival kapcsolatos információk széles tárháza reprezentatív mintául szolgálhat további felmérésekhez, valamint piackutatási célokhoz is kellő alapot biztosít. (tovább…)

Szakértői munka

Mentálhigiénés tanácsadás

Pszichológus szakembereink által kidolgozott módszerekkel segítjük a tehetség és a lelki egészség fejlesztését. (tovább…)

Táplálkozástudományi tanácsadás

A testi és lelki egészség alapvető eleme a kiegyensúlyozott és az egyéni igényeknek, szükségleteknek megfelelő étrend. (tovább…)

Informatikai tanácsadás

A VITASPOT® termékcsalád moduljai felhő alapú szolgáltatásként vagy telepített alkalmazásként is  elérhetők, a használatba vételükhöz, működtetésükhöz informatikai tanácsadást nyújtunk.
(tovább…)

Események

Legfrissebb eseményeink!
Az összes esemény megtekintéséhez kattintson ide!

2018. május 9-10. – II. SPORT ÉS INNOVÁCIÓ NEMZETKÖZI KONFERENCIA

2018. május 9-10-én került megrendezésre a II. Sport és Innováció Nemzetközi Konferencia a Magyar Nemzeti Kereskedőház és a Testnevelési Egyetem közös szervezésében a budapesti Groupama Arénában. A magyar és angol nyelvű nemzetközi tudományos rendezvény célja az volt, hogy az újabb kreatív ötletek megvalósulását és innovációvá válását ösztönözze.

7. Töki Gyermeklovasnap – 2018. június 3.

Idén is megrendezésre került, a sorban a hetedik Gyermeklovasnap a töki Patkó Csárda lovardájában. A méltán egyre nagyobb népszerűségnek örvendő esemény fókuszában ezúttal a Rendőrség munkája, lovai és kutyái szerepeltek.

Gyermeklovasnap 3.0 – A múlt és a jelen katonái

A Gyermeklovasnap az idei évben is megrendezésre került Tökön, a Patkó Csárdánál. A többek között a VITASPOT® által is támogatott esemény neve (A múlt és a jelen katonái) onnan ered, hogy május 21-e a magyar honvédelem napja.

Sport és Innováció Nemzetközi Konferencia

A Magyar Nemzeti Kereskedőház és a Testnevelési Egyetem első alkalommal rendezte meg a Sport és Innováció Nemzetközi Konferencia 2017 elnevezésű szakmai rendezvényt 2017. május 18-19-én a budapesti Groupama Arénában.