2018. május 9-10. – II. SPORT ÉS INNOVÁCIÓ NEMZETKÖZI KONFERENCIA

2018. május 9-10-én kerül megrendezésre a II. Sport és Innováció Nemzetközi Konferencia a Magyar Nemzeti Kereskedőház és a Testnevelési Egyetem közös szervezésében a budapesti Groupama Arénában. A magyar és angol nyelvű nemzetközi tudományos rendezvény célja, hogy az újabb kreatív ötletek megvalósulását és innovációvá válását ösztönözze.

A konferencia szervezői a magyar sportszférában és a világon zajló versenyben, különösen az olimpiai eredményesség fokozásával kapcsolatos feladatokban most szélesebb nemzetközi tudományos és szakmai spektrumban kívánnak lehetőséget biztosítani a tapasztalatcserére és a kölcsönös tudás-transzferre az innovatív szellemű edzők, sportszakemberek, kutatók, az üzleti élet szereplői és az újításokat beépíteni akaró és tudó testnevelők részére.

A konferencia célja, hogy az innovatív megközelítés bekerüljön a sportági tervezési módszertanba és a megvalósítás gyakorlatába, egészen a sportegyesületi szintű átalakításig. Az idei konferencián kiemelt hangsúlyt kap a kognitív és a mentális fejlesztés, a teljesítménydiagnosztika, a sportlétesítmény-menedzsment, valamint az inklúzív sport.

A konferencia témái között szerepel a sport innovatív társadalmi szerepe, emellett sor kerül a legjobb gyakorlatok, ajánlások ismertetésére is.

A konferencián idén ismételten képviselteti magát a DinamIT Informatika Kft. a VITASPOT néven forgalmazott, sportanalitikai, sportinformatikai célokra kifejlesztett és közösségi média funkciókkal bővített termékeivel, szolgáltatásaival.

Várjuk az érdeklődőket a VITASPOT standján!

Forrás és további részletek a konferenciával kapcsolatban.

Beszámoló a tavalyi Sport és Innováció Nemzetközi Konferenciáról.

Fotó:  groupamaarena.com